JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Zadajte počet kusov.
Pomalá macerácia v drevených kadiach z francúzskeho duba pri teplote do 28 ºC má za cieľ dosiahnuť čo najlepšiu extrakciu a zabezpečenie výrazného odrodového charakteru. Jablčno-mliečna fermentácia a následné školenie sa uskutočňuje v amerických a francúzskych barikoch po dobu 16 mesiacov za pravidelného stáčania, neskôr víno vyzrieva vo fľaši ešte minimálne 6 mesiacov. Farba je intenzívna, čerešňovo-červená s fialovými odleskami, iskrivá a „hustá“. Aróma je široká, pripomína zrelé červené ovocie s nádychom vanilky a korenín. V ústach sa prejaví výborná štruktúra s tónmi ovocia a výborne integrovanými praženými odtienkami v jadre. Elegantný a perzistentný koniec. Gastro odporúčanie: Odporúča sa podávať pri nižších teplotách (14-16°C) k tmavej hydine, hovädziemu a drobnej divine.
Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.
Víno je možné dodať aj v drevenej bedni, ktorú zakúpite tu.
Španielsko má najväčšiu hektárovú výmeru viníc na svete. Jeho vinohradnícke regióny možno rozdeliť na t...
Španielske vinárstvo ležiace vo svetoznámej Rioje. Do jeho repertoáru patrí tradičné Tempranillo či Garnacha Tinta. Hrozno je zbie...