JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Zadajte počet kusov.
Ručne triedené hrozno po odstrapení kvasí na šupkách pri teplote 29ºC, následne dokváša a maceruje sa ešte 21 až 28 dní. Po jablčno mliečnom kvasení sa číri. Vyzrieva 12 mesiacov v barikoch z amerického a francúzskeho duba a potom sa ešte 12 mesiacov nechá harmonizovať vo fľaši. Hlboká, tmavo rubínová farba. Vôňa je otvorená a expresívna, prevláda zrelé čierne ovocie vyvážené dobre zaintegrovanými tónmi duba. Chuť je plná a komplexná, taníny sú zrelé a zvodné, ušľachtilé drevo pridáva eleganciu. Koniec je dlhý a mnohovrstvový. Gastro odporúčanie: Odporúča sa podávať pri teplote 14º-16ºC ku grilovanému červenému alebo bielemu mäsu a ku korenistým jedlám.
Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.Víno je možné dodať aj v drevenej bedni, ktorú zakúpite tu.
Španielsko má najväčšiu hektárovú výmeru viníc na svete. Jeho vinohradnícke regióny možno rozdeliť na t...
Informácie o výrobcovi doplníme čoskoro. Ďakujeme za trpezlivosť.