JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Je nám ľúto, toto víno je momentálne vypredané. Skúste sa zastaviť neskôr, alebo si pozrite ostatné vína z tohto vinárstva.
Rosso di Montalcino je vskutku unikátne víno. Spájajú sa v ňom ovocné chute, čierne čerešne a divoké bobuľoviny spolu s ľahkou senzačnou vanilkou a korením. Podávajte k mäsu s omáčkou, grilovaným a pečeným pokrmom, stredne vyzretým syrom.Bobule boli zrezané a prešované, následne fermentovali. Šupky s muštom fermentovali 20 dní. Víno bolo následne prečerpané a podstúpilo malolaktickú fermentáciu. Zrelo po dobu 9 mesiacov, časť v slovinských barikoch a časť vo francúzskych. Vo fľaši dozrievalo ďaľšie 4 mesiace.
Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.
Víno vieme dodať aj v štýlovej drevenej bedničke.
Taliansko ročne vyprodukuje 1/3 svetového vína, to znamená asi 45-50 miliónov hektolitrov. Taliansko možno rozdeliť na týchto päť vinohra...
Informácie o produkte vinárstve čoskoro. Ďakujeme za trpezlivosť.
Zadajte počet kusov.