JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Zadajte počet kusov.
Gabrinza sa skladá z dvoch mierne stúpajúcich pásov, pôda má strednú až ťažkú štruktúru, s ílovými naplaveninami a vysokým obsahom vápnika. Výrobné špecifikácie: Skladbe vína je 50 % Merlot, 30 % Zweigelt a 20 % Blaufränkisch. Hrozno bolo zberané od 25. septembra do 6. Októbra. Selekcia priamo vo vinohrade, následná priamo na stole. Kvasenie pri teplote 28 – 32 ?C, malolaktické kvasenie v drevených sudoch, následné zrenie 18 mesiacov. Chuťové a senzorické vlastnosti: Hlboká tmavočervená farba. Intenzívna a príťažlivá vôňa s tónmi po tmavom ovocí (slivky) a výrazná minerálna stopa, cítiť aj dymovo-korenisté tóny. Na jazyku cítiť čerešne, čokoládu a kožu, silná chuť postupne mení na jemnú a teplú, pričom vysoká koncentrácia ovocia dotvára plné telo tohto vína spolu s dlhou dochuťou. Gastro odporúčanie: Servírujte pri teplote 16 – 18 ˚C a to najmä ku pokrmom z červeného mäsa, ako je hovädzie, zverina a jelenie mäso.
Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.
Víno vieme dodať aj v štýlovej drevenej bedničke.
Vinič sa v Rakúsku pestuje na 57 tisíc ha vinohradov. Osemdesiat percent výsadieb tvoria biele muštové odrody, najviac zastúpenou je Gr...
Informácie o výrobcovi doplníme čoskoro. Ďakujeme za trpezlivosť.