Gabarinza 2006

Gabarinza 2006
  • Výrobca: Weingut Heinrich
  • Farba: Červené víno
  • Krajina pôvodu: Rakúsko
  • Oblasť pôvodu: Burgenland
  • Ročník: 2006
  • Balenie: 0.75 L
  • Zbytkový cukor: suché
  • Minimálny počet kusov: 1
  • Servírovacia teplota: 16-19 °C
  • Odroda: Cuvée
  • Víno obsahuje siričitany

Je nám ľúto, toto víno je momentálne vypredané. Skúste sa zastaviť neskôr, alebo si pozrite ostatné vína z tohto vinárstva.

Gabrinza sa skladá z dvoch mierne stúpajúcich pásov, pôda má strednú až ťažkú štruktúru, s ílovými naplaveninami a vysokým obsahom vápnika.

Výrobné špecifikácie: Skladbe vína je 50 % Merlot, 30 % Zweigelt a 20 % Blaufränkisch. Hrozno bolo zberané od 25. septembra do 6. Októbra. Selekcia priamo vo vinohrade, následná priamo na stole. Kvasenie pri teplote 28 – 32 ?C, malolaktické kvasenie v drevených sudoch, následné zrenie 18 mesiacov.

Chuťové a senzorické vlastnosti: Hlboká tmavočervená farba. Intenzívna a príťažlivá vôňa s tónmi po tmavom ovocí (slivky) a výrazná minerálna stopa, cítiť aj dymovo-korenisté tóny. Na jazyku cítiť čerešne, čokoládu a kožu, silná chuť postupne mení na jemnú a teplú, pričom vysoká koncentrácia ovocia dotvára plné telo tohto vína spolu s dlhou dochuťou.

Gastro odporúčanie: Servírujte pri teplote 16 – 18 ˚C a to najmä ku pokrmom z červeného mäsa, ako je hovädzie, zverina a jelenie mäso.

viac o produkte

Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.

Víno vieme dodať aj v štýlovej drevenej bedničke.

skryť popis
Nechajte nám email a získajte
5% zľavu!
..a už vám neuletí žiadna skvelá ponuka.
(Vstup na stránku od 18 rokov)