1. Veltlínske zelené 2014. Tento šenkvický „zelený muškátel“, ako sa mu ľudovo hovorí, je príjemne aromatický, s vôňou egrešov, grapefruitov a listov čiernych ríbezlí. Príjemné ovocné tóny sú doplnené o minerálny charakter s korenistou koncovkou. Chuť je svieža a šťavnatá, s vyrovnaným pomerom medzi kyselinkami a zvyškovým cukrom . Podávame pri teplote 8 – 11 °C.
2. Rizling cuvée 2014. Toto cuvée vzniklo kupážou vlašského a rýnskeho rizlingu, kde „vlašák“ dáva vínu sviežosť a „ryňák“ plnosť a pikantnosť. Svieža kvetnatá aróma lipového kvetu a lúčnych bylín je doplnená aj o ovocný charakter. Nepopierateľná mineralita, ktorá je tak typická pre malokarpatské vína sa vynára vo vôni aj v chuti. Chuť je harmonická, jemne korenistá s príjemným zvyškovým cukrom a šťavnatou kyselinou.
3. Sauvignon blanc 2014. Intenzívna herbálna vôňa očarí hneď na začiatku vnemu a je doplnená aj o ovocný tón egrešov či bielych ríbezlí. Neskôr sa vo víne začne prejavovať aj tufové podložie (na ktorom sa urodilo toto hrozno), vo forme minerálneho charakteru. Chuť je veľmi svieža, s intenzívnym aromatickým prejavom a dlhou, pevnou koncovkou.
4. Silvaner 2013. Silván zelený a červený patria dnes skôr k ojedinelým zjavom. V tomto cuvée sú oba v zaujímavom šate, kde po naležaní hrozna a vykvasení mladého vína, dozrievalo na svojich jemných kaloch celých 7 mesiacov (metóda Sur lie). Pred naplnením do fliaš sa nadýchlo 2 mesiace v dubových sudoch, kde získalo svoju komplexnosť. Vôňa je minerálna s korenistými tónmi, doplnená arómou bylín a lúčnych kvetín. Chuť je veľmi pevná a postavená na Malokarpatskej mineralite, so šťavnatou kyselinou.
5. Pinotype cuvée Oaked 2013. Základom tohto výnimočného vína sa stali burgundské odrody Pinot blanc a Chardonnay, ktoré sú doplnené troškou Pinotu gris. Všetky tri sa nijako nevylučujú, ale naopak sa v trojici výborne dopĺňajú. Intenzívna ovocná aróma prezretého žltého ovocia doplnená o biskvitovo - krémový tón s kokosovou koncovkou, sú znakom vyzrievania tohoto vína v barikových sudoch. Pinotype cuvée vyzrievalo v 400 litrových barikových sudoch počas 6 mesiacov, na svojich jemných, kvasničných kaloch (metóda Sur lie). Chuť je plná, pikantná a zároveň svieža s príjemnou kyselinkou.
6. Petit merle (Merlot) Oaked 2012. Sýta farba a opojná vôňa čierneho bobuľového ovocia oslovia hneď na začiatku. Po ďalšom nádychu sa z pohára vinára korenistá vôňa z náznakmi cédrového dreva, v koncovke doplnené o arómu kávy a horkej čokolády. Tento merlot dozrieval 14 mesiacov v 400l barikových sudoch. Chuť je plná a svieža, s pikantnými tanínmi, ktoré budú dlhším vyzrievaním mäknúť a v dochuti budú pôsobiť príjemne nasladlo.