Cenit 2005

Cenit 2005
  • Výrobca: Caliterra
  • Farba: Červené víno
  • Krajina pôvodu: Chile
  • Oblasť pôvodu: Colchagua Valley
  • Ročník: 2005
  • Balenie: 0.75 L
  • Zbytkový cukor: suché
  • Minimálny počet kusov: 1
  • Servírovacia teplota: 16-18 °C
  • Odroda: Cuvée
  • Víno obsahuje siričitany

Je nám ľúto, toto víno je momentálne vypredané. Skúste sa zastaviť neskôr, alebo si pozrite ostatné vína z tohto vinárstva.

Tmavá a intenzívna farba, takmer čierna s fialovými a rubínovými zábleskami, keď je pohár naklonený. Aróma je intenzívna a komplexná, odkrývajúce svoje vône vo vrstvách, ktoré jedna po druhej prinášajú neuveriteľný zážitok aróm ako čerešne, červené bobuľové ovocie, čokoláda a vanilka s korenistými nótami a intenzívnym parfémom. Má plnú a grandióznu, no zároveň veľmi jemnú chuť. Prechádza všetkými možnými prejavmi cez rafinovanosť, eleganciu a mimoriadny potenciál - jednoznačne musí byť zdegustované, aby ste plne vedeli oceniť jeho rozsah. Toto vínu je extrémne chutné a stimulujúce, vďaka sviežim kyselinkám a pretrvávajúcej dochuti, ktorá je skrátka veľkolepá. 
"Naše ikonické víno Cenit nesie meno po najvyššom bode na oblohe. Každý 21. december je na južnej pologuli najdlhší deň v roku - letný slnovrat. Je to deň kedy slnko dosiahne svoje zenit (Cenit po španielsky) nad našim vinohradom Caliterra, a my to oslavujeme prípravou finálnej zmesi vína Cenit, ktorá je stelesnením synergie najlepších vlastností každej odrody vybranej pre toto víno" tím Caliterra.

viac o produkte

Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.

Víno vieme dodať aj v štýlovej drevenej bedničke.

skryť popis
Smädom nezahynieme!

Aj počas súčasnej situácie doručujeme po celom Slovensku bez obmedzení. Naše sklady sú plné, určite nájdete víno, ktoré bude vyhovovať vašej chuti!

Doručujeme výhradne kuriérom za dodržania všetkých hygienických a bezpečnostných opatrení. Ďakujeme, že nakupujete u nás!

Team Wineshop.sk.

Ak si želáte odoberať novinky,
prosím nechajte nám email: