JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Zadajte počet kusov.
Pojem “Brolo” (čo zodpovedá vo Francúzskom jazyku “clos”) sa vzťahuje na vinice obklopené kamenným múrom. Brolo di Campofiorin vinohrady sú umiestnené na Valgatara di Marano (v srdci Valpolicella Classico). Použité odrody 20% Rondinella 80% Corvina. Tak ako aj Campofiorin, sa Brolo vyrába pomocou dvojitej fermentácie. Celý proces obohacuje vína o alkohol, farbu a taníny, ako aj o komplexnejšie vône a chute. Víno zreje 24 mesiacov v dubových sudoch z toho 70% v allierských a 30% v slavónskych. Následne víno vyzrieva minimálne 6 mesiacov vo fľaši. Hlboká tmavo-červená farba, veľmi bohatá voňa zrelého ovocia, najmä slivky a čerešne so škoricou na klinčekmi. Mäkké ale veľmi elegantné v tele, s príjemnou kyselinkou, v závere šťavnaté s nevtieravými tanínmi. Potenciál dozrievania až 20 rokov.
Na požiadanie priložíme kartu s blahoželaním. Pre agentúry a firmy ponúkame možnosť potlače priamo na drevenú bedňu, alebo štýlovú kartičku s venovaním či logom. Obaly na víno v uvedených cenách predávame iba spolu s vínom zakúpeným v našom eshope.
Taliansko ročne vyprodukuje 1/3 svetového vína, to znamená asi 45-50 miliónov hektolitrov. Taliansko možno rozdeliť na týchto päť vinohra...
Le Venezie (benátska oblasť) je miesto známe po tisícročia klasickým spôsobom života. História Masi je história rodiny Boscaini a...