JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Zadajte počet kusov.
Na výrobu tohto vína, Castillo Perelada používa hrozno z 3 svojich vinohradov z oblasti Empordá. Je to výnimočná zmes Merlotu z Pont de Molins, Garnatxa a Sams z La Garriga a Cabernetu Sauvignon z Espolla. Pôvod hrozien je v severo-východnom rohu Španielska. Výroba prebieha riadeným kvasením v nerezových tankoch pri 25°C s predchádzajúcou strednou maceráciou. Víno zreje jeden rok v sudoch Bordeaux (70% americký dub a 30% francúzsky dub Allier). Jeho vysoká intenzita čerešňovo červenej farby sa snúbi s vôňou zrelého ovocia a stopami duba, v ktorom víno vyzrieva. V ústach je mäsitý, dobre vyvážený s trieslovinami, ktoré sú jemné a zrelé. Je to pekné a dlhé víno.
Ak si želáte víno poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.
Víno je možné dodať aj v štýlovej drevenej debni, ktorú zakúpite tu.
Španielsko má najväčšiu hektárovú výmeru viníc na svete. Jeho vinohradnícke regióny možno rozdeliť na t...
V Castillo Perelada sa víno vyrábalo od stredoveku, ako sa uvádza v niekoľkých dokumentoch a pergamenoch z tohto obdobia. Keď Miguel Mateu kúp...